Acasă » Uncategorized » Hunedoara nu merita asta!

Hunedoara nu merita asta!


Se pare ca unii nu isi vad mizeria din propria ograda dar se apuca sa arunce cu noroi in cei de langa ei!

Vazand clipul acesta m-am enervat instantaneu. Nu e posibil asa ceva! Nu e posibil ca cineva sa se foloseasca de un reportaj tendentios pentru a prezenta publicului larg o imagine deformata 90% a unui oras care are mult mai multe motive de mandrie!!!

Rea-vointa autorilor, poate din goana dupa senzational, este demonstrata de selectarea unor imagini rar intalnite in orasul nostru precum si de alegerea unei zone (micro 6) rau-famate din care s-au intervievat respondentii. Inclusiv prin folosirea de catre unul dintre ei a cuvantului canci ni se demonstreaza care a fost publicul tinta selectat pentru a manji iremediabil imaginea municipiului Hunedoara!

Nu este posibil asa ceva!

Astfel de imagini pot fi intalnite in orice oras al tarii, iar oameni de acest gen sunt usor de gasit din dorinta de a minimaliza valoarea celorlalti cetateni.

Oricum, trecand peste orice suparare, acceptand lipsa locurilor de munca drept o problema reala a municipiului in care traim, astept ca o astfel de prezentare, chiar daca este realizata in 2012, sa dispara din portofoliul televiziunilor care se doresc o oglinda fidela a realitatilor existentiale din Hunedoara zilelor noastre!

Am zis!

Reclame

3 gânduri despre „Hunedoara nu merita asta!

  1. Alin, de la un post de televiziune cum este antena lu’ unu’ te poti astepta doar la asa ceva. Daca le spui alora de se numesc reporteri sa dea pe post o fapta buna iti arunca in nas ceva de genul: unde-i stirea senzationala?

    Hunedoara are si parti urate, insa cele multe sunt ignorate cu desavarsire, aproape cu desavarsire…

    Apreciază

  2. Stimati Hunedoreni;asta este realitatea zilelor noastre.Eu locuiesc in aceasta zona ,si chiar cunosc persoanele intervievate.De ce trebuie sa ne mintim singuri, si sa ii ascundem pe fostii si actualii edili ai orasului.In micro 6 a fost ales primarul actual,si tot nu face nimic pentru cei care l-au ales.Sa ii fie rusine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s