Acasă » Uncategorized » Nu izolati locuitorii din „Traian Vuia” !

Nu izolati locuitorii din „Traian Vuia” !


“Comisia” pentru reglementarea circulatiei in municipiul Hunedoara s-a decis sa mai faca niste modificari la modificarea initiala. Asa am citit eu azi intr-un articol.

Printre altele, mi-a sarit in ochi hotararea de a institui “sens unic” pe strada 22 Decembrie, dinspre B-dul Corvin spre B-dul Republicii. O idee excelenta in conditiile in care strada este destul de ingusta iar langa trotuarul dinspre Parc stationeaza mereu autoturisme. Ce imi doresc eu este doar ca cei din “comisie” sa fie atenti la detalii si sa limiteze portiunea restrictionata doar pana la intrarea in cartier, pe langa blocul CM 4, conform schitei pe care am realizat-o.

Sens unic

Altfel, interzicand virajul de pe Republicii inca de la semafor se ingreuneaza accesul cetatenilor care locuiesc in “Traian Vuia” spre propriile locuinte. Adica daca vii dinspre Gara si vrei sa intri la parcarea de langa CM 3 esti nevoit sa ocolesti tot parcul pentru a reusi ce ti-ai propus. Si o spun ca unul care a locuit aproape trei ani in acea zona si cunosc perfect locatiile la care ma refer.

In rest, drumuri bune sa avem!

Reclame

Un gând despre „Nu izolati locuitorii din „Traian Vuia” !

  1. ai dreptate,dar sa vedem,daca e aceeasi comisie care a schimbat sensul unic pe strada Pictor Luchian prin care sa ajungi la spital de pe Brancusi trebuie sa ocolesti pe la 1 Central, nu ai nicio sansa sa treci propunerea.Sunt niste „inteligenti” care nu accepta sfaturi

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s