Acasă » Uncategorized » EXPLOZIV: Centrul de copii si juniori al clubului FC Hunedoara – pe un butoi de pulbere!

EXPLOZIV: Centrul de copii si juniori al clubului FC Hunedoara – pe un butoi de pulbere!


Juniori

 

Situatia alarmanta a uneia dintre cele mai prolifice pepiniere din fotbalul romanesc a atins cote de paroxism.

Astfel, conform unor surse din interiorul gruparii, antrenorii care slefuiesc talentele in devenire sunt neplatiti de mai bine de trei luni si au decis sa renunte la activitate, urmand exemplul lui Nelu Mitrica, cel care a fost nevoit sa plece la munca in strainatate din cauza neincasarii la timp a salariilor cuvenite.

Se pare ca acest important departament din cadrul actualului club care reprezinta Hunedoara fotbalistica a fost prins la mijloc in razboiul financiar purtat de finantatoare cu administratia locala. Fiecare din cele doua parti sustine ca si-a onorat obligatiile asumate, insa realitatea este cruda si loveste in temelia activitatii unei grupari care se doreste profesioniste.

Celor care uita le reamintim ca din curtea FC CORVINUL 1921 Hunedoara au plecat sute de jucatori formati pe plan local, sportivi care au reprezentat si inca mai apara cu mandrie culorile nationale. Vreme indelungata, juniorii stransi cu pasiune de pe maidanele scolilor generale de sub furnale au luptat neobositi pentru orasul nostru, obtinand performante memorabile, devenind deseori campioni nationali la categoria lor de varsta! Traditia nu ne permite sa batjocorim acest blazon!

Intrebarile care incheie aceasta dureroasa constatare vin de la sine: “Cine raspunde pentru viitorul juniorilor care imbraca tricourile Hunedoarei si care se antreneaza zilnic in cea mai sumbra incertitudine?”, “Ce se doreste in perspectiva pentru Centrul de copii si juniori al FC Hunedoara?” sau “Actiunile care vizeaza distrugererea acestui Centru si risipirea tinerilor fotbalisti pe la cluburile private direct interesate din Hunedoara sau Deva (sunt convins ca le cunoasteti, au in spate oameni importanti) coincid cu dorinta hunedorenilor simpli, din ai caror bani publici se aloca sumele pentru fotbal?

 

 

Sursa foto: www.corvinul1921.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s