Acasă » Uncategorized » Draga doamna Deputat, s-a dus un an din mandat..sa v-arat ce-am constatat!

Draga doamna Deputat, s-a dus un an din mandat..sa v-arat ce-am constatat!


La implinirea unui an de la preluarea mandatului, stimata doamna Deputat Carmen-Eleonora Harau, tin sa va asigur ca din postura de reprezentant independent al societatii civile din municipiul Hunedoara va monitorizez indeaproape stadiul realizarii promisiunilor oferite electoratului in campania pentru alegerile parlamentare din 2012.

Tocmai pentru ca, asa cum cu constiinta proprie unui om de tinuta dumneavoastra ati recunoscut, procentul de 72% cu care ati fost investita obliga!

Asadar, situatia grafica dupa primul sfert al examenului politic, ne arata:

CE ATI PROMIS

Program electoral

CE CONSTAT ACUM:

Program electoral analizat acum

Ca e bine, ca e rau, nu sunt eu in masura sa judec. Asa cum date fiind promisiunile incadrate intr-un intreg mandat nu poate fi stabilit procentul realizarilor unui singur an.

Insa, sunt convins ca dumneavoastra, dezavantajata de lipsa experientei parlamentare dar insufletita de capacitatile intelectuale si manageriale dovedite pana la debutul politic, va veti tine de cuvant si ne veti onora asteptarile.

Oricum, la inceputul anului viitor ne revedem pentru analiza primei jumatati a mandatului.

Examen simplu pentru dumneavoastra, doar sunteti profesor universitar, nu auto..

Mult succes!

Pentru HUNEDOARA NOASTRA!

***

Sursa foto initiala: pagina personala de Facebook a doamnei Harau Eleonora-Carmen

2 gânduri despre „Draga doamna Deputat, s-a dus un an din mandat..sa v-arat ce-am constatat!

  1. sunt curios daca vei primi vreun raspuns,,,poate ca ar trebui intr-adevar sa fie mai multi care sa ii ia la intrebari pe politicieni.cunoastem insa raspunsurile lor pline de realizari fantasmagorice,,,intr-un fel nu s-a schimbat nimic intre sfarsitul mandatelor politice si sfarsitul cincinalelor.doar ca acum sunt mai multi cu rapoarte false 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu