Acasă » Uncategorized » Bataie de joc la adresa Hunedoarei? Nici macar! Un pamflet esuat complet…

Bataie de joc la adresa Hunedoarei? Nici macar! Un pamflet esuat complet…


Cei care au mintea prea odihnita se mai trezesc uneori sa faca ceva.

Dar, oricat s-ar screme, nu intotdeauna le iasa.

Din acest tip de icneli pseudo-umoristice s-a nascut si clipul-pamflet de mai jos:

Parerea mea?

Sunteti praf, ba!!! Dar praf stelar, nu de-ala de halda! N-am zambit nici macar o milisecunda urmarind din curiozitate dejectia voastra. Pentru ca e o inlantuire de tentative a unor clisee umoristice spuse dupa o laba esuata.

Bateti apa in piua cu angajatii de la cablaje, cu mersul la Kaufland si cu cainii vagabonzi.

Primii v-ar da clasa la bancuri spuse, chiar daca s-ar afla in ziua in care afla ca sunt concediati. Pentru ca sunt inteligenti, harnici si adaptati vietii actuale.

Prefer sa merg si eu la Kaufland decat sa imi irosesc timpul intr-o caricatura de mall precum cel de la Deva.

Cainii sunt prea multi pe strazi, corect, dar poate si din cauza unora ca voi. Nu ma chinui sa va explic de ce, n-ati intelege! 😉

Guta? Error! Nu e din Hunedoara. Ci din Petrosani. Bine, ca sa stiti ca e alta mancare de peste ar fi trebuit sa absolviti cu succes clasa a 6-a…

Hunedoara e asta, ba!!!

Sa stiti si voi ca ironizati un oras care are cu ce se mandri si care, din pacate, vremelnic este adus in discutie si de mizeriile unora ca voi.

Imi pare rau doar ca ma vad nevoit sa va fac reclama indirecta, postandu-va esecul pe blogul meu. Dar macar ma asigur ca de-acum incolo lumea va sti sa va evite productiile – nemaipierzandu-si timpul cu lucruri care nu conteaza!

P.S.: Cat despre damele de consumatie, baieti, sincer, imi pare rau ca nu aveti bani pentru femeile frumoase din Hunedoara si sunteti nevoiti mereu sa apelati la cazaturile de la Santuhalm!.. 😉

17 gânduri despre „Bataie de joc la adresa Hunedoarei? Nici macar! Un pamflet esuat complet…

  1. Dej, Des si micule extraterestru cenzurat de propria-ti minte mica cat un fir de praf, nu mai trebuie sa v-o spun, dar totusi o sa v-o spun, sunteti doi cocalari ieftini emigrati intr-un secol care nu este pentru voi. Si pentru a continua ce a spus Alin, va sugerez sa nu va mai prostituati facandu-va laba reciproc, exista un sex shop misto in Hunedoara, asa ca va spun sa mergeti sa va cumparati o gomflabila, asa poate mai reusiti si voi sa consumati din hormonii de cacat care tropaie in mintile voastre. Si inca ceva: voi ati auzit expresia au capul mic si mintea li se lafaie? Cred ca pentru voi a fost inventata!

    Apreciază

  2. 2 copii frustrati … mai baieti , data viitoare ca va trece prin capsorul acela gol al vostru sa mai faceti vreo prostie ca asta dati-va 2 palme si plimbati-va putin , luati o gura de aer curat si reveniti-va la realitate . Poate ca Hunedoara nu este ceea ce ati vrea voi sa fie dar este un oras frumos … si este orasul vostru , caminul vostru in care ati crescut …si din pacate ati crescut cam nasol cu niste conceptii mult prea tampite si cu niste idei proaste implementate de catre oameni exact ca si voi..esuati si inculti ! Pune-ti mana pe carti si mai cititi cate ceva si lasati ” glumele ” astea obosite 😉 ! Respect Alin !

    Apreciază

  3. Nu am avut răbdare să mă uit până la capăt. Jalnic. Și nu pentru că vorbeșc acei copii despre Hunedoara în care locuiesc și eu. Teribilism și dorință de a fi băgați în seamă. Poate e bine să le spună cineva că pentru a ajunge în față și a fi considerați lideri de opinie, ba chiar și pentru a fi băgați în seamă, ar trebui să înceapă cu începutul. Să pună mâna pe carte!

    Apreciază

  4. Esti hunedorean daca:
    – ai apucat sa calatoresti cu Mocanita inainte ca liniile sa fie duse la fier vechi;
    – ai mers cel putin o data pe jos pana „pe Baraj”;
    – ti-ai facut steag pentru Corvinul stricand cearceafurile bune… 😉

    Apreciază

  5. Aline te credeam mai rasarit:)
    Da, inteleg ca te-au lovit la orgoliu. Dar este un pamflet. Chiar daca este unul dupa cei de la Cenzurat. Destul haiosi baietii dupa parerea mea.
    Ma consider un Hunedorean mandru de orasul meu, dar pot aprecia umorul din acest video.
    Si DA, unele idei pot fi atribuite si altor orase, dar cele mai multe, NU.
    Hunedorean fiind pe mine ma doare foarte mult ca primarul nostru a fost ales si datorita „concertului” Guta. Baietii nu au zis ca Guta e hunedorean, de ce nu esti obiectiv?

    NU CRED ca un pamflet ar trebui tratat in felul tau, CI CA ATARE. Da unel;e adevaruri sunt dureroase, si rolul acestor pamflete este chiar de a ne trezi la realitate. Cei de le Cenzurat au un video cu, „Esti roman daca…” Nu cred ca un om obiectiv cu capul pe umeri ii poate acuza de faptul ca nu sunt mandrii ca sunt romani…

    Apreciază

    • Daca urmaresti clipul cu atentie gasesti faza in care spun ca Guta e din Hunedoara. Si, ma vad nevoit sa repet: e un pamflet esuat! Nu m-am legat decat de ceea ce m-a deranjat. Si eu nu am remarcat niciunde hazul „glumelor” lor. Serios!

      Apreciază

  6. Da, hazul e o chestie de gust. Multora le place umorul lui Monty Python (de ex.), unora nu, iar unii nu il inteleg… In fine.
    Eu nu am inteles obiectul atacului asupra lor. Baiestii au incercat ceva… Unora le place glumele de genul asta, unora nu.
    Poate am omis dar eu imi amintesc doar de faza cand ei zic ca esti hunedorean daca primarul tau a fost ales dupa un concert de la teatru… Chiar daca „concertul” parca a fost la stadion (sacrliegiu, dar asta e alta poveste), ideea este ca e adevarat, si DUREROS!

    Apreciază

  7. subscriu.nici eu nu inteleg atacul,unele glume au fost reusite altele nu,insa multe au fost interpretate gresit de tine.spre exemplu cea cu baietii care au terminat facultatea si lucra la cablaje pe 800 de lei.ideea era ca nu exista alternativa in hunedoara nu ca cei care lucreaza acolo ar fi niste prosti,

    Apreciază

    • Nu a fost singura gluma legata de cei de la cablaje. Ci s-au persiflat tocmai cei care lucreaza acolo, firma fiind vazuta drept un bau-bau de care faci orice sa scapi..Si m-a enervat cum au pus problema. Eu ma simt hunedorean si sunt mandru de asta din cu totul alte motive! 🙂

      Apreciază

      • eu am gasit unele glume chiar reusite si chiar specifice.printre ele si cea cu cablajele,de ce crezi ca glumele tale sunt mai reusite?un crestin te-ar condamna pt glumele despre biserica in curtea scolii.:)idea e ca asa cum scrie si unu glumele spuse de oricine pot sa-ti placa sau nu.nu pornesti un atac violent la asa ceva.sunt ingrozit de replicile de genu ;daca te prind in hd iti rup picioarele;injuraturi si jigniri pornite in urma atacului tau :)dreptul la replica e sfant dar eu cred ca tu l-ai folosit intr-un mod vulgar si deloc intelept

        Apreciază

Lasă un comentariu